Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.6g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g2.1g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal2.8g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal1.4g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.7g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.2g11.8g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870