Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g10kcal0g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g5kcal0g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g32kcal0g7.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928