Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 5.5g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g62kcal1.4g1g5.8g0.6g
Valittu annoskoko15g31kcal0.7g0.5g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.4g0.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.3g19.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327