Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g20kcal0.2g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal0.1g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal0.7g2.6g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351