Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g2.4g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g13kcal1g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g43kcal3.3g2.7g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472