Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 1.4g4.2kcal0.3g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g0.5g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal0.8g2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko15g11kcal0.4g1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g71kcal2.7g6.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692