Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)1.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g17kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko15g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g56kcal3.3g2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103090