Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)5.5g3.6kcal0.2g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.4g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Katkarapu 2.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 2.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g40kcal2.6g1.2g2.6g0g
Valittu annoskoko15g20kcal1.3g0.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g131kcal8.6g4g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040