Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g37kcal1.2g2.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal0.6g1.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.3g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal3.9g9.2g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174