Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g5.2g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 3.9g14kcal0.2g3g0g0g
Becel olive (Becel), annos 100g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Mansikka 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g48kcal0.8g9.2g0.6g0g
Valittu annoskoko15g24kcal0.4g4.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.2g2.3g0.2g0g
Arvot/100g100g159kcal2.6g30.3g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108