Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 6.2g4.8kcal1.1g0g0g0g
Tomaatti 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Öljy0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g35kcal3.4g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal1.7g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g114kcal11.2g3.9g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221