Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,34.4g2.8kcal0.5g0.2g0g0g
Vadelma 7g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g3.5g2.3kcal0.5g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g18kcal2.2g1.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko15g9kcal1.1g0.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.6g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal7.2g5.9g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755