Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijanakki, hälsans kök2.9g7.1kcal0.5g0.2g0.5g0g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal1.6g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko15g14kcal0.8g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.3g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794