Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Naudanliha0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g23kcal1g1.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g11kcal0.5g0.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.2g5.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794