Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Smetana, Valio, hyla1.4g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g2.7g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g61kcal2.4g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko15g30kcal1.2g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.6g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g201kcal7.9g0.7g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392