Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2.2g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu keitetty 100g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g15kcal1.4g1.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko15g8kcal0.7g0.6g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.4g0.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.6g3.9g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179