Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.1g6.7kcal0.5g1g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g22kcal1.8g2.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko15g11kcal0.9g1.3g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g8.5g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012