Eevaliin pinaattikeitto

Sulata rasva (paksupohjaisessa) kttilassa, lisää jauhot ja anna kiehahtaa.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen.

Anna kiehahtaa holjalleen, koko ajan sekoittaen.

Lisää pakastepinaatit, sekoittele ja anna kuumentua uudelleen lähes kiehuvaksi.

Lisää teelusikallinen suolaa, ripaus sokeria ja hiukan valkopippuria ja muskottipähkinää.

Maista, lisää mausteita jos siltä tuntuu.

Nauti keitettyjen kananmunien kanssa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.6kcal0.4g0.6g0.4g0g
Pinaattipakaste 150g2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g25kcal0.8g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko15g12kcal0.4g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.2g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g80kcal2.6g5.9g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342694