Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g6g2.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow2.2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g3.1g5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal1g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.6g1.3g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533