Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)3.5g4.2kcal0.7g0g0.1g0g
Seitifilee (Findus)4.7g3.3kcal0.8g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g3.5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Korppujauho 1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal4g3g1g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal2g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.1g9.8g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097