Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow2.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, cheddar 1.3g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g32kcal1.4g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko15g16kcal0.7g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g105kcal4.6g7.9g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884