Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 2.2g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.2g11kcal0.1g2.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g3.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g82kcal1g10g4g0.4g
Valittu annoskoko15g41kcal0.5g5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.3g2.5g1g0.1g
Arvot/100g100g268kcal3.2g32.5g13g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171