Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g1.6g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g45kcal2.4g4.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko15g22kcal1.2g2.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal7.8g14.4g5.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978