Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g3.9g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal0.6g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511