Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado5.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)6.8g16kcal1.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g40kcal2.8g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal1.4g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.1g1.9g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940