Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g3.7g5kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g1.4g5.3kcal0g0g0.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.7g2.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g46kcal1.6g2.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko15g23kcal0.8g1.2g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.4g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143