Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3.8g6.2kcal0.8g0g0.4g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)1.8g6.1kcal0.3g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.1g2.9kcal0.2g0g0.3g0g
Korppujauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal2.8g3.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko15g20kcal1.4g1.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g128kcal9.1g10.4g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485