Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 4.9g5.8kcal1.1g0g0.2g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g25kcal2.2g1g1.2g0g
Valittu annoskoko16g12kcal1.1g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g80kcal7.1g3.2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391