Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g3.1g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3.3g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g74kcal1.8g7.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko15g37kcal0.9g3.7g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.5g1.9g1g0.1g
Arvot/100g100g239kcal5.8g24g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508