Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g45kcal2.2g7.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g23kcal1.1g3.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g1.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal7.1g23.9g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192