Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.6g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK2.1g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g15kcal0.6g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko15g8kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.9g4.5g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564