Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 7.8g3.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal1.6g5g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g20kcal0.8g2.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal5.2g16.2g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474