Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 10g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g1.5g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g2.4g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g27kcal1.2g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko16g14kcal0.6g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.8g7.7g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154