Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 1.8g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko16g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal1.3g8.4g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967