Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki3.2g8.3kcal0.4g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g22kcal1g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko16g11kcal0.5g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754