Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 5.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Herkkusieni 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma4.4g15kcal0.8g2.6g0.2g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g92kcal3.4g5.4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko16g46kcal1.7g2.7g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.9g1.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g296kcal10.9g17.3g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201