Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g35kcal4.2g0.4g2g0g
Valittu annoskoko16g17kcal2.1g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g111kcal13.4g1.3g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684