Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g1g3.2kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 3.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g95kcal1.6g11g4.8g0.8g
Valittu annoskoko16g48kcal0.8g5.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g24kcal0.4g2.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g306kcal5.1g35.3g15.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101588