Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)1.5g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g61kcal2g12g0.2g1.8g
Valittu annoskoko16g30kcal1g6g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.5g3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g195kcal6.4g38.5g0.6g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979