Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g3.9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Ranskankerma Valio1.9g5.3kcal0g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g57kcal3.4g0.4g4.2g0g
Valittu annoskoko16g28kcal1.7g0.2g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g180kcal10.8g1.3g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357