Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.6g11kcal1g0g0.9g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g4.5g16kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g65kcal3.8g6.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko16g33kcal1.9g3.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g206kcal12g20.9g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518