Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)10g6.6kcal0.2g1.5g0g0g
Emmental, punaleima 17%2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal2g3.4g1.2g0g
Valittu annoskoko16g16kcal1g1.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g99kcal6.4g10.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629