Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vispikerma Flora 20%2.7g6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Mansikka 2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)2.7g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g48kcal1.4g6.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g24kcal0.7g3.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.4g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g155kcal4.5g20.5g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653