Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow5g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal2.4g1.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko16g15kcal1.2g0.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal7.6g5.7g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465