Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g3.5g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Prinssinakki pirkka 300g2.1g5.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g2.8g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.4g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g58kcal2.6g5.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g29kcal1.3g2.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.7g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g186kcal8.3g16.7g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978