Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g7g20kcal0.9g0.1g1.8g0g
Siirappi 1.1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g57kcal2g2g4.4g0g
Valittu annoskoko16g29kcal1g1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.5g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g183kcal6.4g6.4g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610