Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki3.5g3.9kcal0.9g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.3g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal4.2g2.2g2g0g
Valittu annoskoko16g22kcal2.1g1.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g140kcal13.5g7.1g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850