A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g5.5g13kcal1g0g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal3g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal1.5g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g128kcal9.5g1.9g8.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306