Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.1g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g14kcal0.8g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal2.6g3.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111