Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa10g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tomaattisose pomi0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g28kcal0.8g3g1.2g0g
Valittu annoskoko16g14kcal0.4g1.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g88kcal2.5g9.6g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386